Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-09@07:06:59 GMT

پاسخ دانشگاه آزاد به اعتراض کارکنان درباره وضعیت حقوق

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۸۷۴۸۸

 

داریوش جاوید در گفتگو با مهر درباره آخرین وضعیت افزایش حقوق اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشگاه گفت: رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی رفع دغدغه همه کارکنان و اعضای هیات علمی است. در جلسه ای که اخیرا در هیات امنا برگزار شد با توجه به دیدگاه مثبت دکتر طهرانچی و سایر اعضای هیات امنا، امسال روند افزایش حقوق نسبت به سایر ارگانها و سازمان ها بسیار مطلوب تر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد در ۴ بخش

سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در بحث اعضای هیات علمی اصلاح پایه نخستین بار اتفاق افتاد و آن یکسان سازی حقوقی که مدنظر بود در بخش پایه سنواتی صورت گرفت. در خصوص کارکنان هم ۴ -۵ آیتم دستخوش تغییر شد. نخست اینکه ۱۵ درصد به تمام آیتم های حقوق اضافه شد. دوم اینکه پنج درصد به حق جذب و حق تخصص اضافه شد؛ در بخش سوم یک آیتم تحت عنوان ارزیابی خاص عملکرد واحد ها در نظر گرفته شد.

افزایش حقوق کارکنان از حداقل ۲۱ تا ۵۷ درصد/ میانگین افزایش ۳۰ درصد بوده است

این مقام مسئول دانشگاه آزاد چهارمین آیتم را حق مسکن و حق خواربار عنوان کرد که با توجه به مصوبه دولت اعمال شد، افزود: صراحتا اعلام می کنم که در کل کشور ما حداقل ۲۱ درصد و حداکثر ۵۷ درصد افزایش خالص حقوق کارمندان را داشتیم. مثلا اگر فردی سال گذشته ۱۰ میلیون تومان حقوق خالص دریافت می کرد حالا حداقل ۱۲ میلیون و یکصد هزار تومان دریافت می کند. ما آخرین برآوردی که از تمامی استانها و واحد های دانشگاهی داشتیم، میانگین افزایش حقوقمان ۳۰ درصد شده است.

میزان افزایش حقوق هیات علمی تابعی از مرتبه علمی و پایه حقوق

جاوید خاطرنشان کرد: در بخش اعضای هیات علمی نمی توانیم با قاطعیت بگوییم که چه مقدار افزایش داشته ایم؛ به این دلیل که افزایش حقوق هیات علمی تابعی از مرتبه علمی و پایه حقوقشان است.

حقوق اعضای هیات علمی ۳۰ درصد افزایش یافت

سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: ما در اعضای هیات علمی ۵ دسته داریم. مربی آموزشیار، مربی، استادیار، دانشیار و استاد تمام داریم. پایه این افراد می تواند از پایه یک تا پایه ۳۰ باشد. پس با توجه به همین موارد نمی توان با قطعیت گفت که چند درصد افزایش حقوق داشته ایم. ولی برآیند افزایش حقوق اعضای علمی هم در کل کشور بطور میانگین ۳۰ درصد بوده است.

وی در ادامه تاکید کرد: البته در هیات علمی ممکن است ما افزایش ۱۸-۱۹ درصدی داشته باشیم، ممکن است افزایش مثلا ۴۵ درصدی هم داشته باشیم.

علت تجمع اعتراضی کارکنان دانشگاه آزاد

جاوید درباره تجمع برخی کارکنان و اعتراض به عدم اجرای همسان سازی حقوق توضیح داد وگفت: این کارمندان حقوقشان را با هزینه های خانوارشان مقایسه می کردند. غالبا با موضوع اجاره بها مقایسه می کردند، با مواردی مثل قیمت اقلام زندگی مقایسه می کردند. ولی من یک خبری به شما بدهم اینکه شیب افزایش حقوق ما در ۲-۳ سال گذشته بسیار بیشتر از شیب افزایش میزان شهریه ها بوده است.

وی ادامه داد: بخش عمده ای از درآمدهای دانشگاه آزاد از طریق شهریه تامین می شود و ما نیز بالاجبار از طریق همین شهریه تامین بودجه می کنیم. ولی می خواهم این را بگویم که با این حال با دیدگاه مثبتی که اعضای هیات امنا داشتند شیب افزایش حقوق خیلی بیشتر از شیب افزایش شهریه بوده است.

سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: نکته دیگر قابل توجه این که تعداد افرادی که دیروز اعتراض داشتند به ۲۰۰ نفر هم نمی رسید. باید دقت داشته باشید که ما ۲۹ هزار کارمند و حدودا ۲۳ هزار نفر هیات علمی داریم؛ یعنی در یک جامعه هدف ۵۲ یا ۵۳ هزار نفری، اعتراض ۱۵۰ یا ۲۰۰ نفر خیلی جای تامل ندارد.

وی افزود: یکی از این افراد مثلا اعتراضش این بود که رانندگان بی آر تی در شهرداری ۱۷ میلیون تومان حقوق می گیرند، من خدمت عزیزان گفتم که نمی توان مشاغل را با هم مقایسه کرد، بعضی مشاغل، مشاغل سخت هستند، عزیزان راننده بی آر تی ممکن است مثلا از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ شب کار کنند.

به گزارش مهر، ۱۷ خرداد ماه تعدادی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در اعتراض به عدم همسان سازی حقوق در مقابل سازمان مرکزی این دانشگاه تجمع کردند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۷۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد

حسن کی‌پور، معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره ساماندهی رشته های این دانشگاه گفت: تعدادی رشته های جدید راه اندازی شده و بیش از ۱۰۰ رشته درسی بدون داوطلب حذف شده است.

وی با بیان اینکه تمام رشته ها باید پیوست شغلی داشته باشند تا بتوانیم آن رشته ها راه اندازری کنیم افزود: مراکز و واحدهای دانشگاه فنی و حرفه ای برای راه اندازی رشته های جدید علاوه براینکه باید دانشجوی هنرستانی و فضای آموزشی و هیات علمی به اندازه کافی داشته باشند باید رشته ای را که تقاضا می کنند دارای پیوست شغلی باشد. همچنین باید از امکانات کارگاهی هم برخوردار باشند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای مهمترین چالش در بحث آموزش مهارتی را بروزرسانی امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی عنوان کرد و گفت: امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی باید جدید شود و دانشگاه در این زمینه کمی دچار مشکل است ولی تمام عوامل دانشگاه فنی و حرفه ای با همه امکانات تلاش بی وقفه ای دارند تا این بار سنگین را به جلو ببرند.

وی درباره اینکه چه تعداد کمبود هیات علمی و کارمند در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد گفت: در حال حاضر حداقل یک هزار عضو هیات علمی نیاز داریم، برنامه دانشگاه این است که یک تعدادی از این اساتید را از دانشگاه پیام نور و دانشگاه های دیگر که داوطلب می شوند تامین کند چون مشکل استخدام ندارند و می توانیم جابه جا کنیم و به دنبال مجوز استخدام عضو هیات علمی نیز هستیم.

کد خبر 6100085

دیگر خبرها